BESKYTT HUDEN


KJENN FAKTA:


BESKYTT HUDEN FRA SOLEN MED NOON’S HEMMELIGE VÅPEN!


Vi vet alle om langtidsskadene forårsaket av UV-stråling, men få har hørt om skadene forårsaket av infrarød stråling. Når huden varmes opp, oppstår mikro-traumer som påvirker hudcellens struktur og funksjon. Lys hud vil reagere på strukturrelaterte endringer (utvikling av keratose i solen og lentigo), og mørk hud som har en tendens til å lene seg mot pigmentering vil ha flekker som blir varmere (som svarte klær i solen); denne oppvarmingen vil føre til mørkfarging av flekken på hudens overflate.

Ikke mange er klar over at solkrem beskytter oss i maksimalt to timer. Med andre ord, hvis vi bruker solkrem om morgenen, er vi ikke beskyttet av middagstid og blir utsatt for hudskader på grunn av soleksponering. Siden det foreløpig ikke er mulig å fornye solkremen på toppen av sminke, blir pigmenteringsflekker mørkere og huden fortsetter å bli skadet av solen. For å beskytte huden gjennom dagen, har Noon Aesthetics utviklet mineralpulveret for beskyttelse mot solen, noe som gjør det mulig å fornye beskyttelsen når som helst og når som helst, selv på toppen av sminke! Mineralpulveret er gjennomsiktig og beskytter mot hele strålingsspekteret (UVA og UVB). Den kommer i en praktisk beholder, med en børste i enden.

Det er viktig å merke seg at SPF-faktoren i solskjerminger indikerer beskyttelse mot UVB-stråler, men ikke indikerer beskyttelse mot UVA som slites av etter bare to timer. Det er viktig å sikre at solkremen beskytter mot UVA-stråler og å fornye beskyttelsen etter høyst to timer. UVA-stråling er relatert til komplekse pigmenteringsforstyrrelser, til produksjon av frie radikaler, til skader på kollagen og hud aldring, og til hudkreft. Det er også viktig å beskytte huden om vinteren, spesielt i solfylte land.