NOON DISTRIBUSJONSNETTVERK

 
 

Har du det som trengs for å bli en NOON distributør?


NOON leter alltid etter nye og innovative måter å utvide distribusjonsnettverket på.


I NOON Estetikk, tror vi at kvalitet, dyktighet og profesjonalitet - kombinert med bransjens ledende innovasjon og teknologi - fører til imponerende resultater og utmerkede hudforhold. Med dette i bakhodet utvikler og produserer vi vellykkede unike og effektive estetiske produkter for hudpleie - alt sammen med høy kvalitet gjennom hele prosessen. Vi tilbyr bare de beste resultatene for profesjonelle og deres pasienter, som binder prinsippene for vitenskap og estetikk. Gjennom en selektiv søknadsprosess - kombinert med konstant praktisk trening, kan du bli medlem av vårt eksklusive team.


Hva leter vi etter?

● Profesjonelle distributører som ønsker å vokse sammen med oss og tar produktene våre til neste nivå.

● Evnen til å forstå kombinasjonen av skjønnhet og innovasjon. Vi har utviklet og formulert en avansert produktserie, designet for å støtte sunn hud og gi virkelig effektive behandlinger mot kviser, aldring, sensitiv hud og hyperpigmentering.

● Vi ser etter distributører som har direkte kanaler til estetikere, estetiske praksiser, medi-spa, leger og autoriserte hudpleiere.


For å søke om dette eksklusive programmet, vennligst send skjemaet nedenfor, inkludert informasjon om deg selv og firmaet ditt. Et medlem av NOON-teamet vil kontakte deg hvis relevant.