NOON - Binding Aesthetics and Science

"NOON" er et eldgammelt filosofisk prinsipp som beskriver "ufarlige farvann" å utgjøre kilden til alt som finnes i verden. Disse prinsippene er kjernen i vår virksomhet og stråler gjennom hele selskapets produkter, teknologi, prosesser og partnere.


NOON Aesthetics utvikler og produserer en serie profesjonelle hudpleieprodukter, med den tro at kvalitet, dyktighet og profesjonalitet - kombinert med bransjens ledende innovasjon og teknologi - fører til imponerende resultater og utmerkede hudforhold.


Bruken av NOON Aesthetics’ DermShield™ teknologi, kombinert med ingredienser av topp kvalitet og en kompromissløs overholdelse av presise konsentrasjoner, gjør at selskapets klienter kan glede seg over de mest effektive resultatene som er tilgjengelige i dag innen hudpleie.


Grunnlagt i 2012 av hudpleierkjenner og fremtredende kjemiker, Masha Minkin, sammen med spesialist på teknologiinnovasjon, Eran Rosman, NOON Aestheticshar kommet inn i det internasjonale hudpleiemarkedet.


For ytterligere informasjon vennligst kontakt oss på: info@noonaesthetics.no


Om Gründerne


Masha Minkin - Gründer & CTO

Masha Minkin - Gründer & CTO i NOON Aesthetics, har omfattende kunnskap og kompetanse innen utvikling og anvendelse av hudpleieprodukter. Dette skyldes ikke bare Minkins år med drift av en topprangerte profesjonelle estetiske klinikker - som inkluderer å definere hudpleiebehandlinger og protokoller - men også hennes eklektiske utdanning innen kjemi og biologi, omfattende mange års arbeid i et medisinsk forsøkslaboratorium. Denne ekstraordinære kombinasjonen har ført til at hun forstår og streber etter den høyeste innovasjonen i hudpleiemarkedet. Minkins arv kommer til uttrykk i NOON Aesthetics-produkter og DermShield ™ -teknologien. DermShield ™ er en spillbytter i det estetiske markedet, ettersom det muliggjør bruk av høykonsentrerte aktive ingredienser uten bivirkninger.


Eran Rosman - Gründer & CEO

Eran Rosman - Gründer & CEO i NOON Aesthetics, har over 20 års profesjonell og ledererfaring, inkludert serveringsroller i noen av Israels mest innovative prosjekter. Før NOON Aesthetics grunnla han et vellykket oppstartsfirma innen sky og digitale betalingssystemer. På grunn av sin bakgrunn tror han inderlig at kombinasjonen av teknologi og profesjonalitet er den eksakte blandingen som produserer kvalitetsprodukter for NOON Aesthetics' kunder.


David Schuler – VP Internasjonal salg og markedsføring

David Schuler har 15 års erfaring innen hudpleie og medisinsk utstyr. Mr. Schuler har en MBA.